Posts by zioriga
log in
1) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 668)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga
after a system restart, now everything may be ok
2) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 665)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga
And now the result

1h 32min : that is the same as the stock application

May be there is something wrong
3) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 664)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga
The files in the directory are:

5852_Ec..........
14882.......tile.txt
app_info.xml
ec_...csv
pc
tngrid_expansion.........
4) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 663)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga
No message of "Found app_info.xml" and no "Unknown Platform" in the task list
5) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 661)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga

Looking at your host I didn't find workunits marked as anonymous platform.
Did you copy all the files in the right place? Check app_info (not app_config)


BTW in the BOINC GUI manager I don't find a reference to a local app. is this correct. What I see is a standard "Gene Application 0.09" application
6) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 660)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga
sorry, it's my bad
I misinterpreted the informations on the countdown, it was as running with the stock application, and I tryed some bad actions (delete some files and so on)

Now I restarted with all the files and is running faster.
I'll do a test with the 3 versions to find the best solution for may rig.

BTW. the flops parameter will be changed automatically ??
7) Message boards : Number crunching : Optimization (Message 657)
Posted 20 Dec 2016 by zioriga
I downloaded the optimized version
extracted in the gene.... directory both files (app_config.xml and pc)
I issued a read config command
but everything went in error

My rig is an Intel i7 5960 Linux mint 17.3 64bit Boinc 7.2.42

Is something else to do ???
8) Message boards : Number crunching : Abort for Output file Expansion........... absent (Message 314)
Posted 21 Jan 2014 by zioriga
On a virtualized Ubuntu (Dotschux) with 4 cores activated and 2048 Mb of memory, every WUs terminated with "Output file Expansion...... absent"

The WUs on the main computer are running in a good way!!

Is there a minimum memory request ?? So I should have to increase the VM memory ??
9) Message boards : Development : Team creation (Message 257)
Posted 6 Jan 2014 by zioriga
Sorry it's my fault.
10) Message boards : Development : Team creation (Message 253)
Posted 6 Jan 2014 by zioriga
any news about team creation ??




Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2017 CNR-TN & UniTN