gene_work_generator Not Running
log in

Advanced search

Message boards : Number crunching : gene_work_generator Not Running

Author Message
Jim1348
Send message
Joined: 29 Dec 16
Posts: 27
Credit: 2,194,724
RAC: 10,507
United States
Message 1548 - Posted: 2 May 2019, 15:55:37 UTC

I will be out of work shortly. Is this being looked into?

Profile valterc
Project administrator
Project tester
Send message
Joined: 30 Oct 13
Posts: 406
Credit: 19,350,444
RAC: 6,999
Italy
Message 1549 - Posted: 3 May 2019, 8:52:07 UTC - in response to Message 1548.

I will be out of work shortly. Is this being looked into?

I was able to notice this only now (was out of town, sorry). The work generator had some problems, I restarted it and will investigate what happened. ...

Loaded
Send message
Joined: 7 Jan 18
Posts: 1
Credit: 243,659
RAC: 1
United States
Message 1550 - Posted: 3 May 2019, 12:50:26 UTC - in response to Message 1549.

Thanks!

Jim1348
Send message
Joined: 29 Dec 16
Posts: 27
Credit: 2,194,724
RAC: 10,507
United States
Message 1551 - Posted: 3 May 2019, 13:16:58 UTC - in response to Message 1549.

Yes, I just picked up a couple more. We are back in business.

Profile valterc
Project administrator
Project tester
Send message
Joined: 30 Oct 13
Posts: 406
Credit: 19,350,444
RAC: 6,999
Italy
Message 1552 - Posted: 3 May 2019, 15:43:57 UTC - in response to Message 1551.
Last modified: 3 May 2019, 15:44:23 UTC

Well, the issue was the work generator not able to communicate with the mysql server (Got an error reading communication packets). Being busy with other stuff I wasn't able to actually find the origin of the error. As a last resort I tried a reboot and it worked.... (but I have to find more time to check the issue again).
BTW, it will take some time in order to re-fill the output queue.


Post to thread

Message boards : Number crunching : gene_work_generator Not Running


Main page · Your account · Message boards


Copyright © 2019 CNR-TN & UniTN